Bonduelle Food ServiceZellercsík Sous Vide
A SOUS-VIDE eljárásnak köszönhetoen a zeller megorzi eredeti ízét, állagát és színét.4/1Légumes appertisés static

In stock

Zellercsík Sous Vide


Date of minimum durability : 30 hónap
Töltőtömeg : 1900 g
Nettó tömeg : 2100 g
Melegen/hidegen : Hidegen
A diéta típusa : Ovo-lakto vegetáriánus, Vegán, Vegetáriánus
Még több Termék
A SOUS-VIDE eljárásnak köszönhetoen a zeller megorzi eredeti ízét, állagát és színét.
Elkészítési javaslatok
Összetevők
Zeller, víz, só, cukor, savanyúságot szabályozó anyagok: tejsav (E 575), ecet esszencia, citromlé koncentrátum, savanyító: citromsav
Tárolási feltételek
Tárolja a csomagoláson feltüntetett szobahomérsékleten.