Bonduelle Food ServiceSáfrányos rizottó rákkal és romanescovalhttps://media.bonduelle.com/aprhd_128731/BFSHU021-hd-risotto_al_salto_allo_zafferano_con_crostacei_e_romanesco_h_8943.webpBonduelle Romanesco Rizottó rizsSáfrányTöbbféle rákFőzzük meg a rizottót a sáfránnyal, majd keverjük ki sok vajjal.Egy serpenyőben, kerek formában kicsit pirítsuk le mindkét oldalát.Tálaljuk többféle rákkal és a kissé megpirított romanescoval.Tipp: Készítsük el a rizottót előre, majd vákumozzuk le, így több napig is eláll.

Sáfrányos rizottó rákkal és romanescoval
Összetevők
- Bonduelle Romanesco
- Rizottó rizs
- Sáfrány
- Többféle rák
A főzési folyamat
1. lépés
- Főzzük meg a rizottót a sáfránnyal, majd keverjük ki sok vajjal.
2. lépés
- Egy serpenyőben, kerek formában kicsit pirítsuk le mindkét oldalát.
3. lépés
- Tálaljuk többféle rákkal és a kissé megpirított romanescoval.
4. lépés
- Tipp: Készítsük el a rizottót előre, majd vákumozzuk le, így több napig is eláll.
