Bonduelle Food ServicePezsgős garnélarák zöldség tempurával és fűszeres mártássalhttps://media.bonduelle.com/aprhd_128857/BFSHU056-hd-15_m_gamberi_modificata_5008.webp1 kg ZÖLDSÉGEK TEMPURA Bonduelle Food Service30db 16/20 garnélaA Tempura tésztához300 g liszt BL55150 g kukoricakeményítő400 ml hideg pezsgőjégsóA fűszeres paradicsom mártáshoz500 g paradicsom200 ml paradicsomszósz50 ml olaj10 g cukor2 friss chili1 hagyma3 gerezd fokhagyma1 evőkanál mézKorianderSó, borsA fűszeres mártáshoz: vágja apróra a hagymát és a fokhagymát. Vágja kockára a hámozott és magozott paradicsomot és a chili paprikát. Keverje össze a hozzávalókat egy serpenyőben és főzze 15 percig. Tálalás előtt adjon hozzá a finomra vágott koriandert.Tálaláskor készítse el a tempura tésztát a garnélarákhoz úgy, hogy egy tálban az összes hozzávalót kanállal gyorsan összekeveri.Tisztítsa meg a garnélákat. Tegye bele a tésztába és süsse meg bő olajban.Süssük meg a zöldség tempurát a csomagoláson lévő útmutató szerint.Helyezze a megsütött zöldség tempurát és garnélarákot egy tányérra, tálalja a fűszeres mártással.

Pezsgős garnélarák zöldség tempurával és fűszeres mártással
Összetevők
- 1 kg ZÖLDSÉGEK TEMPURA Bonduelle Food Service
- 30db 16/20 garnéla
- A Tempura tésztához
- 300 g liszt BL55
- 150 g kukoricakeményítő
- 400 ml hideg pezsgő
- jég
- só
- A fűszeres paradicsom mártáshoz
- 500 g paradicsom
- 200 ml paradicsomszósz
- 50 ml olaj
- 10 g cukor
- 2 friss chili
- 1 hagyma
- 3 gerezd fokhagyma
- 1 evőkanál méz
- Koriander
- Só, bors
A főzési folyamat
1. lépés
- A fűszeres mártáshoz: vágja apróra a hagymát és a fokhagymát. Vágja kockára a hámozott és magozott paradicsomot és a chili paprikát. Keverje össze a hozzávalókat egy serpenyőben és főzze 15 percig. Tálalás előtt adjon hozzá a finomra vágott koriandert.
2. lépés
- Tálaláskor készítse el a tempura tésztát a garnélarákhoz úgy, hogy egy tálban az összes hozzávalót kanállal gyorsan összekeveri.
3. lépés
- Tisztítsa meg a garnélákat. Tegye bele a tésztába és süsse meg bő olajban.
4. lépés
- Süssük meg a zöldség tempurát a csomagoláson lévő útmutató szerint.
5. lépés
- Helyezze a megsütött zöldség tempurát és garnélarákot egy tányérra, tálalja a fűszeres mártással.