Bonduelle Food ServiceKonfitált kacsamell vörös borral, szederrel és brokkolivalhttps://media.bonduelle.com/aprhd_129575/BFSHU041-hd-anatra_confit_al_vino_rosso_page92_18803.webpBonduelle BrokkoliKacsamellVörösborSzederHelyezzük a kacsamellet vákuumzacskóba vörös borral, olajjal és zöldfűszerekkel együtt. Tegyük 80 C-os sütőbe és süssük 3 órán keresztül.Pároljuk meg a szedret csillagánizzsal és balzsamecettel.Blansírozzuk meg a brokkolit, majd ízesítsük chili olajjal.Szeleteljük fel a kacsát és tálaljuk a brokkolival, illetve a csillagánizsos szederrel.Tipp: Öntsük egy lábosba a vákuumzacskóban összegyűlt vörösbort és hússzaftot. Forraljuk be finom mártássá, ezt is kínálhatjuk még a hús mellé.

Konfitált kacsamell vörös borral, szederrel és brokkolival
Összetevők
- Bonduelle Brokkoli
- Kacsamell
- Vörösbor
- Szeder
A főzési folyamat
1. lépés
- Helyezzük a kacsamellet vákuumzacskóba vörös borral, olajjal és zöldfűszerekkel együtt. Tegyük 80 C-os sütőbe és süssük 3 órán keresztül.
2. lépés
- Pároljuk meg a szedret csillagánizzsal és balzsamecettel.
3. lépés
- Blansírozzuk meg a brokkolit, majd ízesítsük chili olajjal.
4. lépés
- Szeleteljük fel a kacsát és tálaljuk a brokkolival, illetve a csillagánizsos szederrel.
5. lépés
- Tipp: Öntsük egy lábosba a vákuumzacskóban összegyűlt vörösbort és hússzaftot. Forraljuk be finom mártássá, ezt is kínálhatjuk még a hús mellé.