Konfitált kacsamell vörös borral, szederrel és brokkolival

Konfitált kacsamell vörös borral, szederrel és brokkolival

Összetevők

  • Bonduelle Brokkoli
  • Kacsamell
  • Vörösbor
  • Szeder

A főzési folyamat

1. lépés
  • Helyezzük a kacsamellet vákuumzacskóba vörös borral, olajjal és zöldfűszerekkel együtt. Tegyük 80 C-os sütőbe és süssük 3 órán keresztül.
2. lépés
  • Pároljuk meg a szedret csillagánizzsal és balzsamecettel.
3. lépés
  • Blansírozzuk meg a brokkolit, majd ízesítsük chili olajjal.
4. lépés
  • Szeleteljük fel a kacsát és tálaljuk a brokkolival, illetve a csillagánizsos szederrel.
5. lépés
  • Tipp: Öntsük egy lábosba a vákuumzacskóban összegyűlt vörösbort és hússzaftot. Forraljuk be finom mártássá, ezt is kínálhatjuk még a hús mellé.