Bonduelle Food ServiceFüstölt lazacos crostini tormás borsópürévelhttps://media.bonduelle.com/aprhd_129585/BFSHU047-hd-lazacos_bors_p_r_s_crostini_trendy_snack_18790.webpFüstölt lazacBonduelle Zöldborsó püréTormaBagettA borsópürét engedjük fel, majd keverjük össze frissen reszelt tormával, bazsalikommal és citromlével. Sózzuk, borsozzuk.A bagettet szeleteljük fel, enyhén pirítsuk meg, majd kenjük rá a borsós szendvicskrémet. Erre tegyük a lazac szeleteket. Tegyünk még a szendvicsre vékonyra szelt retket is.Tipp: Lágyíthatjuk a borsót egy kis tejföllel, vagy mascarponéval, így mártogatósnak is nagyon finom ez a szendvicskrém.

Füstölt lazacos crostini tormás borsópürével
Összetevők
- Füstölt lazac
- Bonduelle Zöldborsó püré
- Torma
- Bagett
A főzési folyamat
1. lépés
- A borsópürét engedjük fel, majd keverjük össze frissen reszelt tormával, bazsalikommal és citromlével. Sózzuk, borsozzuk.
2. lépés
- A bagettet szeleteljük fel, enyhén pirítsuk meg, majd kenjük rá a borsós szendvicskrémet. Erre tegyük a lazac szeleteket. Tegyünk még a szendvicsre vékonyra szelt retket is.
3. lépés
- Tipp: Lágyíthatjuk a borsót egy kis tejföllel, vagy mascarponéval, így mártogatósnak is nagyon finom ez a szendvicskrém.