Bonduelle Food ServiceFekete rizottó tintahallal és zöldborsóvalhttps://media.bonduelle.com/aprhd_129571/BFSHU037-hd-fekete_rizott_18776.webpBonduelle Zsenge ZöldborsóRizottó rizsTintahal tintaTintahalTurmixoljuk le a zöldborsót egy kis zöldségleves és olíva olaj hozzáadásával, amíg egy bársonyos krémet nem kapunk.Irdaljuk be rombusz formákban a tintahalat, hogy pirítás közben összekunkorodjanak.Ha elkészült a rizottó, keverjünk hozzá bőven vajat, vagy olíva olajat, hogy még krémesebb legyen.Tipp: Adjunk a rizottóhoz pár csepp fehérbor ecetet, hogy még intenzívebbek legyenek az ízek.

Fekete rizottó tintahallal és zöldborsóval
Összetevők
- Bonduelle Zsenge Zöldborsó
- Rizottó rizs
- Tintahal tinta
- Tintahal
A főzési folyamat
1. lépés
- Turmixoljuk le a zöldborsót egy kis zöldségleves és olíva olaj hozzáadásával, amíg egy bársonyos krémet nem kapunk.
2. lépés
- Irdaljuk be rombusz formákban a tintahalat, hogy pirítás közben összekunkorodjanak.
3. lépés
- Ha elkészült a rizottó, keverjünk hozzá bőven vajat, vagy olíva olajat, hogy még krémesebb legyen.
4. lépés
- Tipp: Adjunk a rizottóhoz pár csepp fehérbor ecetet, hogy még intenzívebbek legyenek az ízek.