Bonduelle Food ServiceFehérboros nyúlpecsenye bazsalikomos sütőtök pürévelhttps://media.bonduelle.com/aprhd_129588/BFSHU048-hd-ny_lcomb_1_18793.webpNyúl combBonduelle sütőtök püréFehérborA combokat fűszerezzük be grill fűszerkeverékkel. Forró serpenyőben pirítsuk le az oldalaikat.Tegyük át egy lábosba, öntsük föl fehér borral. Tegyünk mellé pár gerezd fokhagymát, pár szál kakukkfüvet. Sózzuk, borsozzuk. Hozzuk forrásba, fedjük le, majd kis-közepes lángon főzzük kb. 35 percig.A felengedett sütőtök pürét keverjük össze egy kis vajjal és frissen vágott bazsalikom levéllel. Ha elkészült a nyúl, tálaljuk a borsópürével.Tipp: Tegyünk a combok mellé pár szál fiatal sárga- és fehérrépát. Tálaláskor tehetünk mellé pár db savanyított gombát is. Kínálhatjuk ezt a köretet más sült mellé is.

Fehérboros nyúlpecsenye bazsalikomos sütőtök pürével
Összetevők
- Nyúl comb
- Bonduelle sütőtök püré
- Fehérbor
A főzési folyamat
1. lépés
- A combokat fűszerezzük be grill fűszerkeverékkel. Forró serpenyőben pirítsuk le az oldalaikat.
2. lépés
- Tegyük át egy lábosba, öntsük föl fehér borral. Tegyünk mellé pár gerezd fokhagymát, pár szál kakukkfüvet. Sózzuk, borsozzuk. Hozzuk forrásba, fedjük le, majd kis-közepes lángon főzzük kb. 35 percig.
3. lépés
- A felengedett sütőtök pürét keverjük össze egy kis vajjal és frissen vágott bazsalikom levéllel. Ha elkészült a nyúl, tálaljuk a borsópürével.
4. lépés
- Tipp: Tegyünk a combok mellé pár szál fiatal sárga- és fehérrépát. Tálaláskor tehetünk mellé pár db savanyított gombát is. Kínálhatjuk ezt a köretet más sült mellé is.