Bonduelle Food ServiceCsicseriborsó sült tagliatellévelhttps://media.bonduelle.com/aprhd_129573/BFSHU039-hd-csicseribors_s_lt_tagliatell_vel_18774.webpBonduelle Csicseriborsó Sous VideFriss tagliatelle tésztaSalotta hagymaSült petrezselyem zöldEgy serpenyőben kissé pirítsuk meg a csicseriborsót a salottán. Ízesítsük.Süssük meg a tagliatelle egy részét forró olajban, majd egy konyhai papírtörlőn itassuk le a felesleges olajat.Főzzük meg a többi tésztát és keverjük a csicseriborsóhoz.Tálaljuk a csicseriborsós tésztát a ropogós sült tésztával és a sült petrezselyem zölddel.Tipp: Hogy a tészta jó ropogós legyen, az olajnak nagyon forrónak kell lennie.

Csicseriborsó sült tagliatellével
Összetevők
- Bonduelle Csicseriborsó Sous Vide
- Friss tagliatelle tészta
- Salotta hagyma
- Sült petrezselyem zöld
A főzési folyamat
1. lépés
- Egy serpenyőben kissé pirítsuk meg a csicseriborsót a salottán. Ízesítsük.
2. lépés
- Süssük meg a tagliatelle egy részét forró olajban, majd egy konyhai papírtörlőn itassuk le a felesleges olajat.
3. lépés
- Főzzük meg a többi tésztát és keverjük a csicseriborsóhoz.
4. lépés
- Tálaljuk a csicseriborsós tésztát a ropogós sült tésztával és a sült petrezselyem zölddel.
5. lépés
- Tipp: Hogy a tészta jó ropogós legyen, az olajnak nagyon forrónak kell lennie.