Csicseriborsó sült tagliatellével

Csicseriborsó sült tagliatellével

Összetevők

  • Bonduelle Csicseriborsó Sous Vide
  • Friss tagliatelle tészta
  • Salotta hagyma
  • Sült petrezselyem zöld

A főzési folyamat

1. lépés
  • Egy serpenyőben kissé pirítsuk meg a csicseriborsót a salottán. Ízesítsük.
2. lépés
  • Süssük meg a tagliatelle egy részét forró olajban, majd egy konyhai papírtörlőn itassuk le a felesleges olajat.
3. lépés
  • Főzzük meg a többi tésztát és keverjük a csicseriborsóhoz.
4. lépés
  • Tálaljuk a csicseriborsós tésztát a ropogós sült tésztával és a sült petrezselyem zölddel.
5. lépés
  • Tipp: Hogy a tészta jó ropogós legyen, az olajnak nagyon forrónak kell lennie.