Bonduelle Food ServiceCrostatina saláta spenóttal, sült spárgával és füstölt burgonyávalhttps://media.bonduelle.com/aprhd_129574/BFSHU040-hd-crostatina_sal_ta_18779.webpBonduelle Fagyasztott Leveles SpenótBonduelle ZöldspárgaBrisé tésztaRicottaBurgonyaHelyezzük a brisé tésztát a formákba, majd töltsük meg a felaprított és beízesített spenóttal és ricottával.Süssük 175 C-on 15 percig.Füstöljük meg a szeletekre vágott burgonyát.Süssük meg sütőben a spárgát és tartsuk melegen.Tegyük a meleg krumplit és spárgát a tartletek tetejére és tálaljuk.Tipp: Ha a sütőnk füstölő programmal is rendelkezik, akkor 225 C-on, 8 percig füstöljük.

Crostatina saláta spenóttal, sült spárgával és füstölt burgonyával
Összetevők
- Bonduelle Fagyasztott Leveles Spenót
- Bonduelle Zöldspárga
- Brisé tészta
- Ricotta
- Burgonya
A főzési folyamat
1. lépés
- Helyezzük a brisé tésztát a formákba, majd töltsük meg a felaprított és beízesített spenóttal és ricottával.
2. lépés
- Süssük 175 C-on 15 percig.
3. lépés
- Füstöljük meg a szeletekre vágott burgonyát.
4. lépés
- Süssük meg sütőben a spárgát és tartsuk melegen.
5. lépés
- Tegyük a meleg krumplit és spárgát a tartletek tetejére és tálaljuk.
6. lépés
- Tipp: Ha a sütőnk füstölő programmal is rendelkezik, akkor 225 C-on, 8 percig füstöljük.