Crostatina saláta spenóttal, sült spárgával és füstölt burgonyával

Crostatina saláta spenóttal, sült spárgával és füstölt burgonyával

Összetevők

  • Bonduelle Fagyasztott Leveles Spenót
  • Bonduelle Zöldspárga
  • Brisé tészta
  • Ricotta
  • Burgonya

A főzési folyamat

1. lépés
  • Helyezzük a brisé tésztát a formákba, majd töltsük meg a felaprított és beízesített spenóttal és ricottával.
2. lépés
  • Süssük 175 C-on 15 percig.
3. lépés
  • Füstöljük meg a szeletekre vágott burgonyát.
4. lépés
  • Süssük meg sütőben a spárgát és tartsuk melegen.
5. lépés
  • Tegyük a meleg krumplit és spárgát a tartletek tetejére és tálaljuk.
6. lépés
  • Tipp: Ha a sütőnk füstölő programmal is rendelkezik, akkor 225 C-on, 8 percig füstöljük.