Minute

Ahhoz, hogy rövid időn belül is biztosítani tudjuk a magas színvonalú ételkülönlegességet akár egy kis számú és elkötelezett csapattal, minden perc számít a konyhában.

A kulisszák mögött hatékonyan és okosan végzett munka nem csak magas minőségű fogásokat eredményez, de pénzt és időt is megtakaríthatunk vele. Időt, amit szentelhetünk a tányérok díszítésére, új, ínycsiklandó vegetáriánus fogások megalkotására vagy akár egy-egy recept tökéletesítésére.

Takarítssa meg idejét a Bonduelle MINUTE termékek segítségével: időt az újításra, kísérletezésre és a minőség mindenkor mindenek elé helyezésére.

Termékeinkkel sok munka megtakarítható a konyhában - a zöldségek feldolgozása a mi dolgunk volt, Önnek márcsak a termékeket kell kiolvasztani, felmelegíteni és fűszerezni, ízesíteni. Ezután márcsak a tálalás marad hátra!

Itt az ideje, hogy a Bonduelle MINUTE termékcsaláddal hasznos perceket nyerjünk!

Időmegtakarítás a konyhában

Ha az egyszerűségre és a minőségre szavaz, válassza a Bonduelle MINUTE termékeit!

Hámozás, darabolás, mosás és főzés - ezeket már elvégeztük Ön helyett. A fagyasztott termékek a friss zöldségek minőségét nyújtják, mégis összehasonlíthatatlanul gyors az elkészítésük.

Kiemelkedő tápanyagtartalom

A friss, magas minőségű zöldségeink a betakarítás után már nyolc órán belül gőzölésre és fagyasztásra kerülnek, így megőrzik tápanyagtartalmukat. A gyors elkészítési folyamat által a zöldségek ugyanolyan egészségesek és finomak maradnak, mint nyers formájukban.

Természetes szín, íz és textúra

Feldolgozási folyamatunknak köszönhetően, melynek középpontjában a minőség áll, a MINUTE termékek megőrzik természetes tulajdonságaikat a betakarítástól a csomagolásig. A feldolgozás során a zöldségeket magas nyomás alatt főzzük. Méréseink alapján például a MINUTE zöldhüvelyű zöldbab C-vitamin tartalma elkészítés után jóval magasabb, mint a friss zöldségből készített zöldbab.

Optimális teljesítmény

A kiolvasztás alatt a MINUTE termékek nem engednek ki levet az egyedi feldolgozási módszerüknek köszönhetően, mely során a zöldség nem találkozik cseppfolyós állapotú vízzel csak gőzzel. Ezáltal, a termékek súlya felengedés után is változatlan - 2,5 KG ZÖLDSÉG A ZACSKÓBAN = 2,5 KG ZÖLDSÉG. Emellett a zöldségekkönnyen adagolhatóak.